Метод за пресметување на количината на гајба за породување

2021-07-26

Насее гајба за породувањеможе да им помогне на маториците да го забрзаат обновувањето на производствениот капацитет и да ја зголемат стапката на преживување на прасињата. Колку е вистинската количина за купување?

Сее гајба за породувањеметод за пресметување на искористеноста: вкупен гајба за породување со маторици = (вкупен број на маторици × број на фетуси по маторици) ÷ 53 (години од недели) × 8 (недели, период на празни породилни кревети)

Разберете го квалитетот на креветот за испорака. Многуминасее гајба за породувањепроизводителите на пазарот произведуваат различни големини и спецификации на кревети за испорака, па затоа треба да ги споредиме.
Сега на пазарот има многу видови на сандаци за породување. Ви предлагам да го посетите производителот. Кингдао Касон машини копродукции, ООД. специјализирана за производство на сандаци за породување.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy