Како да изберете гестациски гајба со подобар ефект против 'рѓа?

2021-10-07

Многу фарми за свињи се соочуваат со проблем со отпадот од добиточна храна. Бидејќи овој отпад не може да биде 100% забранет, можеме да го намалиме овој отпад на идеален опсег. Отпадот на добиточната храна не е ништо повеќе од фазите на складирање на добиточна храна, пренесување храна и хранење храна.


Во процесот на производство наГестациски гајба, постои процес на заварување. Топло поцинкуваната цевка прво се галванизира, а потоа се заварува. Топло поцинкувањето прво се заварува, а потоа се галванизира. За време на процесот на заварување, оригиналот За некои поцинкувани слоеви, природно, ефектот против 'рѓа дефинитивно ќе биде различен, а прво заварувањето, а потоа и поцинкувањето може да избегне вакво оштетување. Затоа, поголемиот дел од земјоделците при изборот избираат топло поцинкувани челични цевкиГестациски гајба. Ако поцинкуваниот слој е недопрен, може подобро да спречи 'рѓа, а ефектот против 'рѓа е добар, а работниот век ќе биде подолг. Ова е едно по друго!
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy