Добредојдовте да го посетите нашиот штанд H18A на Vietstock 2023 година

2023-09-29


Се надевам дека ова писмо ќе ве најде добро. Во име наКингдао CASON, Со задоволство можам да упатам покана до вас и вашиот тим да го посетите нашиот штанд на Vietstock 2023, една од најистакнатите изложби за сточарство и аквакултура во регионот.


Детали за настанот: Vietstock 2023

Термини: 11-13 октомври

Изложбен салон: Сајгон изложбен и конгресен центар (SECC)

Локација: 799 Nguyen Van Linh Parkway, District 7, Ho Chi Minh City, Виетнам

Број на штанд: H18A



Во CASON, ние сме посветени да ви ја обезбедиме енергетски најефикасната компост кула. Како ценет член на индустријата, веруваме дека вашето присуство на нашиот штанд ќе биде заемно корисно и ќе обезбеди одлична можност подобро да се запознаеме.


На нашиот штанд ќе имате можност да:


Истражете ги нашите најнови производи и решенија за третман на ѓубриво од добиток.

Вклучете се во значајни дискусии со нашите експерти кои ќе бидат достапни да одговорат на какви било прашања или грижи што можеби ги имате.

Дознајте за нашите иновативни пристапи во заштитата на животната средина на сточарските фарми.



Искрено го цениме вашето учество и би ни било чест да ни се придружите на Vietstock 2023. Доколку ви треба помош за аранжмани за патување или дополнителни информации за настанот, ве молиме не двоумете се да не контактирате.


Со нетрпение ја очекуваме можноста да се поврземе со вас на Vietstock 2023 и да воспоставиме плодно партнерство. Ви благодариме што ја разгледавте нашата покана и го очекуваме вашето присуство на нашиот штанд, H18A.


Со почит,

Тимот CASON

Кингдао CASON за производство на опрема за заштита на животната средина Co., Ltd.







We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy